Humanitarni koncert za Ivana Ferderbera u Klubu mladih

Autor: Ana Šumanović 10.01.2023

ivan_ferderber

Ivan je nažalost u teškom stanju i čeka ga dugi i neizvjesni oporavak.

Rijeka - Riječki pjevač Ivan Ferderber ovo ljeto je doživio nesreću zbog koje je završio u komi i trenutno se nalazi na rehabilitaciji i liječenju u Krapinskim toplicama. Ivan je nažalost u teškom stanju i čeka ga dugi i neizvjesni oporavak.

Kako bi se sakupila sredstva za njegovu rehabilitaciju, Klub mladih 14. siječnja u 20 sati organizira humanitarni koncert na kojem će nastupiti LoOse 4 band i dva Dj-a (DJ Dane i DJ Resident evil).

„Kao jedni od organizatora ovog eventa, željeli bismo ukazati na tešku situaciju u kojoj se nalazi, a koja iziskuje novčanu pomoć. Cilj ovog humanitarnog koncerta je prikupiti sredstva za rehabilitaciju koja su neophodna za njegov oporavak i povratak natrag u Rijeku kako bi bio bliže svojoj obitelji i prijateljima, te kako bi nastavio sa daljnjim liječenjem. Ovim eventom želimo doprijeti do što više Ivanovih prijatelja i poznanika, koji bi se odazvali i pomogli u sakupljanju novčane pomoći, stoga vas pozivamo na humanitarni koncert u Klubu Mladih koji će se održati 14. siječnja“, poručili su ogranizatori.

Zajedničkim snagama pomozimo našem Ivanu u ovoj teškoj životnoj situaciji.

Više sa portala poduckun.net ...