Klub Mladih Rijeka organizira veliki humanitarni koncert u Exportdrvu za Ivana Ferderbera

Autor: Marina Pauletić 18.04.2024

Foto: arhiva

Njegova obitelj, suočena s nemogućnošću liječenja u javnom zdravstvu i teškim financijskim teretom, okreće se zajednici za pomoć.

Rijeka - U subotu, 4. svibnja s početkom u 20 sati u prostoru Exportdrva održat će se humanitarni koncert za pomoć Ivanu Ferderberu, mladom Riječaninu koji se bori s teškom dijagnozom tetraplegije nakon nezgode koja ga je 2022. zadesila prilikom vožnje električnog bicikla. Voditelji programa su Barbara Udovičić i Filip Štimac.

Cijena ulaznice: 10€, 15€ na ulazu
Prodajna mjesta: Entrio.hr, Klub mladih Rijeka (od 16.04. navečer) i Dallas music shop Rijeka (od 16.04. navečer).
Ulaznice online na Entrio.hr

Ivan, zaljubljenik u glazbu, vaterpolo i uličnu umjetnost, suočava se s izazovima svakodnevnog života zbog ozljeda mozga i vratne kralježnice koje je pretrpio u nesreći. Njegova obitelj, suočena s nemogućnošću liječenja u javnom zdravstvu i teškim financijskim teretom, okreće se zajednici za pomoć s obzirom da se očekuje dugotrajno i skupo liječenje.

Njegova obitelj, suočena s nemogućnošću liječenja u javnom zdravstvu i teškim financijskim teretom, okreće se zajednici za pomoć.

Cilj ovog koncerta je prikupiti financijska sredstva koja će Ivanu omogućiti pristup neurorehabilitaciji i robotici, kao i nabavku posebnih aparata za komunikaciju i prijevozno sredstvo kako bi mogao nastaviti s terapijama.

- Njegov oporavak trajati će dugo, te je Vaša podrška u promicanju ovog događaja od neprocjenjive važnosti za Ivanovu budućnost i oporavak. Molimo Vas da nam se pridružite i pružite svoj doprinos kako bismo zajedno pružili Ivanu šansu za bolji život, poručuju organizatori.

Ukoliko možete i želite dodatno doprinijeti kako bismo zajedno pružili Ivanu šansu za bolji život novčano pomozite uplatom na račun Ivanovog oca:

Leonardo Ferderber
IBAN: HR9024020063100222392
Opis plaćanja: Donacija za Ivana


- Zajedno pomozimo riječkom dečku Ivanu da ostvari pristup rehabilitaciji i usprkos tragičnoj ozljedi živi dostojanstveniji život! Hvala Vam u ime Ivana i u ime Ivanove obitelji!, zaključuju organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...