Božićni koncert Udruge Srce za nju - Pianotron: Zvjezdan Ružić i gosti

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 14.11.2022

Zvjezdan Ružić je danas osobno s članicama Udruge vozio oboljele žene na terapije.

Rijeka - Udruga Srce za nju poziva građane na još jedan donatorski koncert kojim se pomaže bolesnim ženama. Njihovom se pozivu ovaj put odazvao pijanistički virtuoz Zvjezdan Ružić, i to sa samo jednim ciljem, glazbom pomoći bolesnim ženama. Koncert će se održati u HKD-u na Sušaku, 30. studenog u 19:30.

Na koncertu "Za Nju!" Zvjezdanu Ružiću pridružit će se i gosti: vokalistica Maya Sar, gitarist Frano Živković i kontrabasist Vedran Ružić. Ova četiri glazbena imena jamac su vrhunskog glazbenog doživljaja koji će biti začinjen božićnim ugođajem. Ulaznice po cijeni od 100 kuna prodaju se na mojekarte.hr.

"Pozivamo Riječane i Riječanke da budu dio našeg Božićnog koncerta, a svojim dolaskom pomognu nastavku projekta besplatnog prijevoza bolesnih žena kojeg prva i jedina u Rijeci provodi Udruga Srce za nju. Svakog dana članice Udruge i članovi Stručne podrške, cijenjeni zdravstveni stručnjaci, prijatelji Udruge i poznate osobe ovoga grada, prevoze bolesne žene od kuće do liječnika. Za sada samo na području Rijeke, uz cilj da budu obuhvaćene i žene iz riječkog prstena. 30. studenog ujedinimo se u humanosti na glazbenoj čaroliji Zvjezdana Ružića i gostiju!", stoji u pozivu Udruge.

Zvjezdan Ružić danas je i osobno s članicama Udruge vozio žene na terapije. Podršku koncertu dali su ravnatelj KBC-a Rijeka prof.dr.sc. Alen Ružić , predstojnica Klinike za radioterapiju onkologiju KBC-a Rijeka, doc.dr.sc. Ivana Mikolašević koja je ujedno i članica Stručne podrške Udruge Srce za nju, liječnici Damir Vučinić i Jasna Marušić, te Nevena Polić,mag.med.tech.

Oni su danas u krugu KBC-a dočekali Zvjezdana Ružića , članice Udruge i pacijenticu koju je vozio na terapiju.

Više sa portala poduckun.net ...