Branko Đurić Đuro donosi nezaboravan show „Đurologija“ u Opatiji

Autor: Marina Pauletić 27.01.2024

Foto: arhiva

Ni nakon devet godina interes za najgledanijim (anti)stand-upom ne jenjava. Provjerite zašto!

Opatija - Pripremite se za večer iskrenog smijeha i dobre zabave jer Branko Đurić Đuro stiže u Centar Gervais, 27. veljače, s neponovljivom „Đurologijom“.

Sa svojom iznimnom autorskom predstavom, „Đurologija“, Đuro je osvojio srca publike diljem regije. Ova nevjerojatna predstava, koja je oborila rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa, već je više 770 puta oduševila publiku. Ni nakon devet godina postojanja oduševljenje ne jenjava, a Đuro nastavlja osvajati publiku svojim jedinstvenim izrazom.

Branko Đurić Đuro, poznat po svom bosanskom šarmu i nezaboravnim ulogama u kultnim projektima poput „Top lista nadrealista“ i „Audicija“, u „Đurologiji“ pruža nam 90-minutni show bez premca. Ovaj (anti)stand-up show je prava poslastica za ljubitelje iskrenog humora, prepunog Đurinih intimnih razmišljanja i pogleda na život, ispričanih na urnebesan način.

Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, Branko Đurić Đuro, kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, sjedinjuje sve svoje umjetničke uloge u „Đurologiji“. Ova predstava obećava publici nezaboravan doživljaj i smijeh koji će odzvanjati dugo nakon završetka.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Mojekarte.hr, stoga ne propustite priliku biti dijelom ovog nezaboravnog događaja!

Više sa portala poduckun.net ...