Cabaret à la carte – svom gradu na dar u opatijskom Centru Gervais

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 15.11.2022

cabaret_ala_carte_carolina_susa

Bit će tu svjetskih hitova iz Chicaga, Cabareta i drugih velikih mjuzikala, ali i lokalnih hitova Opatije 60-ih, a načuli smo da bi moglo biti i nekih iznenađenja za opatijsku publiku.

Opatija - Cabaret à la carte je 'džepni mjuzikl', pravi kabaretski show s glazbom uživo. Donosi hitove starog Broadwayja koje znate uz točke koje ćete zavoljeti, autorsku poeziju i koreografije, kao i mnogo spontane direktne interakcije s publikom, kako jednom cabaretu i priliči. Bit će tu svjetskih hitova iz Chicaga, Cabareta i drugih velikih mjuzikala, ali i lokalnih hitova Opatije 60-ih, a načuli smo da bi moglo biti i nekih iznenađenja za opatijsku publiku.

Protagonistica ovog showa rođena je Opatijka i veseli se svojoj publici. Možda se uspijemo zajedno prisjetiti Opatije u kojoj smo rasli i delali monade. Cabaret à la carte je šareni septet u sastavu: Karolina Šuša (plesačica, pjevačica), Petra Ferić (klavijaturistica), Igor Ivanović (klarinetist, saksofonist), Piero Malkoč (kontrabasist), Mijo Vrvilo (bubnjar) i plesačice Ana Maria Prijić i Bruna Pezzi.

Predstava je na rasporedu u četvrtak, 1. prosinca u 20 sati. Nakon showa u foajeu će legendarni opatijski koktel-majstor Emil Luštica prerušen u gangstera mućkati genijalne koktele iz razdoblja prohibicije. Gostovanje je podržao Grad Opatija, a suorganiziraju ga Festival Opatija i Umjetnička organizacija Naturščik. Ulaz je slobodan. Nije potrebno unaprijed preuzeti ulaznice.

Više sa portala poduckun.net ...