Dobrotvorna akcija Rotaract kluba Opatija Lungomare „Okiti bor na Šporeru“ ove nedjelje

Autor: Marina Pauletić 01.12.2023

Posjetitelji će u kuglicu za bor moći napisati svoju želju ili poruku.

Opatija - Mlade članice i članovi Rotaract kluba Opatija Lungomare ovu će nedjelju, 3. prosinca, u sklopu opatijskog adventa na Šporeru – Winter Garden Opatija, organizirati dobrotvornu akciju pod nazivom „Okiti bor na Šporeru“, a cjelokupan prihod od dobrotvorne akcije donirat će Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije.

Ovim putem pozivaju sve sugrađane koji su u mogućnosti da u nedjelju, 3. prosinca od 14 sati pa nadalje, posjete Advent na Šporeru i njihov štand pored velikog bora koji će se nalaziti tik do Umjetničkog paviljona Juraj Šporer (prema morskoj strani). U pravom božićnom ambijentu, uz prigodnu donaciju od 5 € posjetitelji će dobiti prozirnu kuglicu za bor u koju će ubaciti listić na kojem će napisati vlastitu želju, poruku ili božićnu čestitku, a potom će se kuglicama okititi i ukrasiti veliki bor koji su mladi opatijski rotarakteri nedavno postavili kod Šporera.

Opatijski rotarakteri poručuju: „Ni ne sjećate se svake svoje lijepe želje ili geste, koje će netko kome su bile upućene pamtiti cijeli život. Povodom božićnih blagdana mi vam želimo da se nikada ne umorite biti dobri ljudi te da izdvojite nekoliko trenutaka i uputite vlastite lijepe želje i poklonite trajnu, lijepu uspomenu. Ipak, radost je uvijek najljepši poklon, slažete li se? Vidimo se u nedjelju na Šporeru!“.

Više sa portala poduckun.net ...