Dva sata smijeha uz Željka Pervana na Opatijskoj ljetnoj pozornici

Autor: Andrea Načinović 13.06.2022

Željko Pervan vam je ponovno pripremio dva sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja, pa požurite po svoju ulaznicu za novi stand-up show „Nema meni domene“ čim prije!

Opatija - Omiljeni hrvatski komičar i urnebesno duhovit kroničar domaće političke i društvene zbilje Željko Pervan dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji 12. srpnja sa svojim novim urnebesnim stand-up showom „NEMA MENI DOMENE“!

O svom novom showu progovara u sebi svojstvenom, autentičnom stilu pa kaže:

„Nakon desetljeća života, konačno sam upoznao samog sebe! Znao sam se ja, onako iz viđenja, spavao, brijao se, hranio to truplo. Međutim, sada živim okrenut prema unutrašnjem meni. Moju unutrašnju ljepotu vidjet ćete možda na obdukciji, ali to je adut ružnima kao što sam ja. Puno toga sam vidio u sebi, obrisao neke predjele mene, tamo gdje moja vlastita noga nije kročila. Sve sam to sročio u ispovijed-predstavu koju vam predstavljam. Možete me sresti 12.7. u Opatiji.... srdačno svoj, Željko Pervan.“

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka „Zločeste djece” i preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand-up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.
Željko Pervan vam je ponovno pripremio dva sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja, pa požurite po svoju ulaznicu za novi stand-up show „Nema meni domene“ čim prije!

Ulaznice se u pretprodaji mogu upiti po 99 i 120 kn u sustavu i na ovlaštenim prodajnim mjestima mojekarte.hr, Dallas Shop Rijeka, Splitska 2A i u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb).

Više sa portala poduckun.net ...