[FOTO] 2. Floral week okončan jedinstvenom modnom revijom u Šporeru

Autor: Nikola Cvjetović 20.04.2024

Veliku fotogaleriju sa same završnice pogledajte u nastavku...

Opatija - Prekrasnom cvjetnom modnom revijom u sklopu Floral Weeka u Opatiji okončano je ovogodišnje izdanje ove cvjetne i mirisne manifestacije! Ovogodišnji vrhunac manifestacije održao se u Umjetničkom paviljonu "Juraj Šporer", gdje su posjetitelji uživali u predivnim kreacijama inspiriranim cvijećem.

Modnu reviju plesnim performansom otvorio je Ali Tabbouch, član HNK Ivana pl. Zajca uz pomoć plesnih partnerica. Cvjetna revija nastavljena je s modelima Slavice Bezić iz Pule koja je predstavila svilene haljine oslikane rukom, dok je unikatni nakit od ekološke smole predstavila Valentina Brnečić. Nastavak ej donio nastup Ateliera Sally iz Rijeke s bogatom kolekcijom haljina kreatorice Džane Ravlić. Reviju je vodio Alen Polić, a kao iznenađenje na kraju manifestacije, posjetitelji su na dar dobili gerber.

Osim modne revije, zainteresirani su dan ranije imali priliku sudjelovati u edukativnim radionicama namijenjene floristima i dizajnerima koje su vodili Vincenzo Antonuccio i Marilena Calbin. Sadržaj radionice bio je fokusiran na boje u suodnosu s cvijećem i arhitekturom prostora. Organizator 2. Floral Weeka Opatija je LAB 9 iz Voloskog.

Veliku fotogaleriju sa same završnice pogledajte u nastavku...

2. Floral week okončan jedinstvenom modnom revijom u Šporeru

Više sa portala poduckun.net ...