[FOTO] Anđelka Prpić u Opatiji – „Šta me opet snađe“ u krcatom Gervaisu

Autor: Marina Pauletić 30.05.2024

Sve likove odigrala je Anđelka u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke.

Opatija – Proteklog ponedjeljka glumica Anđelka Stević Žugić ponovno je gostovala u prepunom opatijskom Centru Gervais, ovoga puta s novom monodramom „Šta me OPET snađe?“.

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević, u svojim je kasnim 30-ima, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Brak joj se završio kao loš film, iako je očekivala romantičnu komediju, a život odjednom pretvorio u ring. Konkurencija je oštra, okolina surova, ali i Joka neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava da stvori „novi život“ i „novu sebe“, uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbježne astrologinja i psihologinja. Standardna formacija obrane svake žene i njenih vrtloga u glavi.

Sve likove odigrala je Anđelka u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti, koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

Dio atmosfere pogledajte u našoj foto galeriji.

Anđelka Prpić u Opatiji - "Šta me opet snađe" u krcatom Gervaisu

Više sa portala poduckun.net ...