[FOTO] Ivan Krapić i Josip Vrlić dočekani velikim aplauzom: Na bazenima Kantrida održan doček za zlatne reprezentativce

Autor: Nikola Cvjetović 15.09.2022

Predsjednik Kluba Samir Barać i predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac prigodno su darovali zlatne reprezentativce.

Rijeka - Nakon velike fešte u Splitu proteklog tjedna, naši Primorjaši Ivan Krapić (kapetan reprezentacije) i Josip Vrlić (prvi centar reprezentacije) vratili su se u Rijeku gdje im je na njihovom terenu - Bazenu na Kantridi napravljen pravi doček od naših mlađih uzrasnih kategorija.

- Od naše škole vaterpola, prvih natjecatelja pa sve do onih s puno odigranih utakmica uz veliki aplauz dočekali su naš duet koji nas je vodio do prvog mjesta na Europskom prvenstvu. Predsjednik Kluba Samir Barać i predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac prigodno su darovali naše dečke. Nažalost dočeku se nije mogao pridružiti Igor Pezelj - Pezo, također značajna karika uspjeha naše reprezentacije, odnosno analitičar i snimatelj za našu repku. Aplauz naših igrača bio je tu i za našeg Pezota! Krapo, Vrli i Pezo, hvala vam na svakoj minuti Europskog prvenstva, pruženoj ruci našim igračima i što ste se odazvali našoj maloj proslavi velikog uspjeha, poručili su iz VK Primorje Erste Bank!

Na bazenima Kantrida održan doček za zlatne reprezentativce

Više sa portala poduckun.net ...