[FOTO] Predstavljena knjiga Olega Mandića 'Život obilježen Auschwitzom'

Autor: Kristina Tubić 03.02.2023

Nakon prezentacije knjige i dirljive te nadahnute priče Olega Mandića, autor je potpisivao knjige koje su se mogle kupiti po prigodnoj cijeni.

Opatija - Knjiga „Život obilježen Auschwitzom“ Olega Mandića, Opatijca, posljednjeg čovjeka koji je napustio najzloglasniji nacistički logor, predstavljena je Vili Antonio, a uz autora su o knjizi govorili urednik u nakladničkoj kući Fraktura Seid Serdarević te novinar i publicist Neven Šantić, koji je priredio knjigu.

Prisutne su pozdravili predsjednik Udruge antifašista i antifašističkih boraca Opatije Bruno Starčić i gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin, a prisutan je bio i pročelnik Ureda županije Goran Petrc. Oni su uputili čestitke Olegu Mandiću, a zahvale uz buket cvijeća dobila je i supruga gđa Duška.

Knjigu „Život obilježen Auschwitzom“ Oleg Mandić napisao je s bliskim suradnikom Nevenom Šantićem. Ova knjiga je ispovijed o sretnom i ispunjenom životu, o važnosti obitelji, o utjecaju sreće, ali i stalnoj opomeni da se zlo u svojem najgorem obliku uvijek i lako može vratiti. Oleg Mandić jedan je od rijetkih živih svjedoka užasa Holokausta, a njegova predavanja o zlu fašizma te o važnosti antifašizma i tolerancije danas slušaju mnogobrojni mladi ljudi diljem Hrvatske i Italije.

Nakon prezentacije knjige i dirljive te nadahnute priče Olega Mandića, autor je potpisivao knjige koje su se mogle kupiti po prigodnoj cijeni.

U villi Anatonio predstavljena knjiga Olega Mandića 'Život obilježen Auschwitzom'

Više sa portala poduckun.net ...