[FOTO/VIDEO] Jedinstveno iskustvo golfa: U Brseču otvoren prvi Toptracer Range

Autor: Sanja Monar 26.05.2023

Poslušajte više o ovom velikom projektu u našem video prilogu.

Brseč - Na putu prema brsečkoj plaži, svega nekoliko stotina metara od glavne ceste, otvoren je Golf Brseč Driving Range - golf vježbalište koje raspolaže svime što je potrebno za odraditi golf trening, ali i za naučiti kako se pravilno igra ovaj sport - pucalište s 13 pozicija (driving range), vježbalište za završni udarac s 9 rupa (putting green), vježbalište za kratku igru (chipping green) i vježbalište za udarac s pijeska (bunker).


Osim standardne opreme, ističu realizatori, ovo golf vježbalište ima i prvi Toptracer Range u Hrvatskoj koji je izgrađen upravo u Brseču, a donosi jedinstvenu tehnologiju za praćenje udaraca, svih parametara leta loptice, ali i različite igre.

Golf Brseč Driving Range zamišljen je na način da se uklopi u baštinu i tradiciju Brseča, ali i cjelokupnog područja na kojem se nalazi te njegovih specifičnosti, a isto je i s golf resortom koji će se izgraditi nešto kasnije. Naime, u planu je resort na površini od 110 hektara koji će se sastojati od golf terena s 18 rupa, golf kuće s restoranom te smještajnim kapacitetima koji uključuju hotel i turističku zonu s oko 40 vila.

Poslušajte više o ovom velikom projektu u našem video prilogu.

VIDEO

Otvorenje Golf vježbališta u Brseču

Više sa portala poduckun.net ...