[FOTO/VIDEO] Wine Emotion by Karmela Tancabel: Gosti i vinski znalci u hotelu Ambasador otkrivali vinsku Hrvatsku

Autor: Marin Aničić 03.01.2023

Veliku fotogaleriju i video isječak donosimo u nastavku teksta...

Opatija - U hotelu Ambasador održane su prve radionice kušanja i edukacije o hrvatskim vinima pod nazivom ''Otkrijte vinsku Hrvatsku“ u organizaciji Wine Emotion by Karmela Tancabel. Dvije radionice na hrvatskom i na engleskom jeziku održala je vlasnica i kreatorica branda Wine Emotion Karmela Tancabel, žena s dvadesetgodišnjim iskustvom u vinarstvu.

Spomenute radionice održane u suradnji s Liburnia Riviera Hotelima pokazale su da promocija hrvatskih vina na ovaj način može biti vrlo interesantna ponuda za domaće, a i strane turiste. Gđa Tancabel smatra da su hrvatska vina važan element u izgradnji Hrvatske kao prepoznatljive destinacije na svjetskom turističkom tržištu te da ih treba promovirati kako bi njihova kvaliteta bila prepoznata van naših granica.

Posjetitelji ovih radionica mogli su kušati selekciju najboljih vina te saznati sve o njima, proizvodnji, okusima, mirisima. Liburnia Riviera Hoteli su među prvima koji su prepoznali vrijednost ovog novog turističkog proizvoda pa u 2023. možemo očekivati još niz ovakvih događanja.

VIDEO

Gosti i vinski znalci u hotelu Ambasador otkrivali vinsku Hrvatsku

Više sa portala poduckun.net ...