Humanitarni koncert „Va dihe mora“ u Opatiji

Autor: Marina Pauletić 26.03.2024

Foto: arhiva

Koncert povodom 25. obljetnice županijskih lučkih uprava Primorsko-goranske županije.

Opatija - Koncert s humanitarnom notom održat će se u Opatiji i to s posebnim povodom. „Va dihe mora“ naziv je događanja u organizaciji Primorsko-goranske županije i osam županijskih lučkih uprava Primorsko - goranske županije, koje ove godine slave 25 godina djelovanja te će ovim će proslaviti taj vrijedan jubilej. Program obuhvaća mikovske skladbe jer ove godine naš MIK slavi 60. rođendan.

U utorak 9. travnja, s početkom u 19 sati u koncertnoj dvorani Centra Gervais u Opatiji Humanitarni koncert „Va dihe mora“ okupit će sjajna glazbena imena: Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, ženska klapa Luka, Joso Butorac, Martina Majerle, Vivien Galletta, Voljen Grbac, Tamara Brusić, klapa Tić, Melanija, Katja Budimčić Sabljar i Duško Jeličić Dule.

Prihod od ulaznica bit će doniran Centru za rehabilitaciju „Fortica“ u Kraljevici, domu socijalne skrbi za pružanje socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom. Bit će to prilika da publika svojim dolaskom cijelom događanju da još jednu vrijednost te da svi zajedno pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ulaznice su u prodaji online putem sustava www.mojekarte.hr i na njihovim prodajnim mjestima (Festival Opatija, Dallas Music Shop Rijeka i Foto Revija), a cijena ulaznice je 10 €. Broj mjesta u Gervaisu je ograničen stoga organizator poziva sve zainteresirane da ulaznice nabave na vrijeme.

„Uživanje u ovom posebnom događanju, kojeg će voditi Mario Lipovšek Battifiaca, je zajamčeno, a rođendan ŽLU PGŽ valja i proslaviti slaveći more te dragu nam domaću pjesmu. Dodamo li i humanitarnu notu cijelom događanju, boljeg poziva na ovaj koncert i nema. Vidimo se u Opatiji!“, pozivaju organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...