[FOTO] Komedija „Testosteron“ oduševila opatijsku publiku

Autor: Marina Pauletić 25.11.2023

Predstava je nastala u koprodukciji Teatra EXIT, Ludens teatra i KC Osijek te je proglašena najboljom poljskom komedijom.

Opatija – U petak je u centru Gervais održana kazališna predstava „Testosteron“ u klopu manifestacije „Noć kazališta“ koja se tradicionalno obilježava 25. studenog u više od 100 kazališta u 50 gradova diljem Hrvatske.

Predstava je nastala u koprodukciji Teatra EXIT, Ludens teatra i KC Osijek te je proglašena najboljom poljskom komedijom. Ova, tzv. hormonska komedija postavila je brojna pitanja: Je li život podređen razumu, osjećajima ili smo radije robovi biologije? Upleteni u začarani krug požude, egoizma i želje za ljubavlju, pateći od usamljenosti, možemo li postići sklad sa suprotnim spolom i sami sa sobom?

Opatijska je publika bila oduševljena što dokazuje i gledalište popunjeno gotovo do posljednjeg mjesta.

Večeras će se održati neodoljiva komedija „Dekorater“ koja je donijela niz obrata i duhovitih erotskih aluzija. Ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i HNK-a Zagreb, Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić u novoj komediji odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući.

Noć kazališta obilježit će se i s najmlađom publikom u nedjelju u 11 sati kada u Gervaisu gostuje pulski Teatar Naranča s kazališnom predstavom „Pčelica Maja“. Pčelica Maja, kao svaka radoznala djevojčica čistog srca hrabro korača svijetom i otkriva njegovu raznolikost i šarenilo, a publici će poslati važnu poruku o tome kako u životu svemu treba pristupiti bez predrasuda i osude, te da svako živo biće zaslužuje pažnju i poštovanje.

Cijena ulaznice za predstavu „Dekorater“ iznosi 12 €, a cijena ulaznice za „Pčelicu Maju“ iznosi 5,50 €. Ulaznice se mogu kupiti online na www.mojekarte.hr i sat vremena prije početka programa na blagajni u prizemlju Centra Gervais.

Komedija „Testosteron“ oduševila opatijsku publiku

Više sa portala poduckun.net ...