Kreću popularna obiteljska jutra u opatijskoj kavani Imperial

Autor: Nikola Cvjetović 05.10.2023

Mališani će uživati u besplatnim radionicama i druženju s omiljenom maskotom LIRI

Opatija – Od ovog vikenda, 7. listopada u kavani Imperial u Opatiji počinju već tradicionalna „Obiteljska jutra“, gdje će od 10 do 13 sati svaku subotu i nedjelju biti organizirane besplatne dječje radionice, a mališane će svojim dolaskom iznenaditi i omiljena maskota LiRi. Roditelji za to vrijeme mogu bezbrižno uživati u sunčanim jesenskim jutrima na predivnoj terasi Imperiala uz jutarnju kavicu i domaće slastice od maruna.

Popularna maskota LiRi do sada je oduševila stotine najmlađih gostiju u obiteljskim hotelima Liburnia Hotels & Villas, a dobila je ime spajanjem slova iz imena Liburnia Riviera. Njena je priča zamišljena kako bi promovirala čitavu regiju i povijest kvarnerskog kraja. Naime, Liri je na ove prostore stigao sa starim Liburnima prije više od 2000 godina. Živi na Učki, a najdraže voće mu je smokva. Razumije više od deset različitih jezika, što ga čini pristupačnim, zabavnim i omiljenim članom Liburnia Hotels &kamp; Vilas tima.

Kroz ovu priču i maskotu LiRi, Liburnia Hotels & Villas osim odmora za odrasle, pruža i jedinstveno iskustvo obiteljskog odmora. Koncept namijenjen obiteljima s djecom dostupan je u hotelima Ičići, Marina, Excelsior, Admiral te u Campsite & Holiday Resortu Medveja diljem Liburnijske rivijere.

Više sa portala poduckun.net ...