Molo nam za sriću triba, poručuje Roni Voskion

Autor: Nikola Cvjetović 04.07.2023

Voskion je jumbo plakate s porukom „Molo nam za sriću triba“ postavio u nizu gradova – Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Dubrovniku i Splitu te se sada s pravom nada da će ovim simpatičnim povezivanjem gastro ponude, odmora na Kvarneru, pogoditi „u sridu“ i privući goste u svoj restoran.

Opatija - Molo nam za sriću triba. Da, vjerojatno već svi pjevušite, posebno oni koji imaju disleksiju, ali pokušajte ponovo: Molo nam za sriću triba. Da, dobro ste pročitali – Molo.

Ideja je to opatijskog ugostitelja Ronija Voskijona koji se na originalan način dosjetio reklamirati svoj objekt Molo u opatijskoj luci i to na prostorima gdje su riječi pjesme „malo nam za sriću triba“ itekako poznate i prihvaćene. Naime, Voskion je jumbo plakate s porukom „Molo nam za sriću triba“ postavio u nizu gradova – Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Dubrovniku i Splitu te se sada s pravom nada da će ovim simpatičnim povezivanjem gastro ponude, odmora na Kvarneru, pogoditi ''u sridu“ i privući goste u svoj restoran.

Voskion smatra da je vrlo važno poslati ovakvu poruku o ponudi koja pruža istinske užitke na Kvarneru, u regiji europske gastronomije. Jambo plakat nalazi se na kružnom toku u Matuljima za zaobilaznicu, odnosno Tunel Učku, a uskoro će se naći i u susjednim županijama, u Rovinju i u Poreču.

Više sa portala poduckun.net ...