Na MusicFest u Opatiju stiže Morcheeba

Autor: Marina Pauletić 29.03.2024

Early bird u prodaji je do 15.4. u sustavu Eventim.hr.

Opatija - MusicFest od ove godine kreće u Opatiji, održavat će se sredinom srpnja, a prvo od objavljenih imena jedan je od najatraktivnijih sastava svojeg žanra čiji su zaštitni znak impresivna sopranistica Simone Simons i spektakularni scenski nastupi - svjetski poznata EPICA s nastupom 13. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Sada stiže najava o još jednom svjetski poznatom sastavu koji upravo u Hrvatskoj ima posebno veliki broj obožavatelja što je potvrđeno i na njihovom prošlogodišnjem zagrebačkom nastupu – na opatijsku Ljetnu pozornicu, 19. srpnja 2024. godine dolazi MORCHEEBA.

Poznati britanski sastav Morcheeba osnovan je sredinom devedesetih od strane pjevačice Skye Edwards i braće Paula i Rossa Godfreya koji su svojom glazbom u kojoj kombiniraju trip-hop, rock, folk rock i downtempo brzo stekli brojne obožavatelje širom svijeta.

Njihova studijska izdanja osvajala su vrhove top ljestvica od kojih su dva dosegla Top 10 Ujedinjenog Kraljevstva, a pjesme kao što su “Rome Wasn’t Built in a Day”, “The Sea”, “Trigger Hippie”, “Undress Me Now”, “Part Of The Process” i mnoge druge priskrbile su im legendarni status među publikom koja će ovog ljeta, u predivnom ambijentu opatijske Ljetne pozornice, moći uživati u glazbi Morcheebe.

Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, te u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici u Opatiji, radnim danom od 8 do 15 sati.

Cijena ulaznica (Early Bird Tickets) do 15.4.: 35 eura (stajanje).

Više sa portala poduckun.net ...