Nastavak Adventa u Mošćeničkoj Dragi

Autor: Marina Pauletić 22.12.2022

Nastupit će nekoliko glazbenika.

Mošćenička Draga – Adventska čarolija u Mošćeničkoj Dragi nastavlja se ovoga petka. U 20 sati nastupaju Riccardo & Mauro Staraj unplugged, dok slavlje na Badnjak počinje već u 12 sati. Na Badnju će večer posjetitelje od 19 sati zabavljati Dellboys band.

Isti će se dan održati dvije polnoćke. Sveta misa u Brseču održat će se u crkvi Sv. Jurja s početkom u 20 sati, dok će se Sveta misa u Mošćenicama u crkvi Sv. Andrije Apostola održati u 23 sata. Prethodit će joj nastup Josipa Butorca i Mladena Žmaka u 22 sata.

Na dan Božića Svete će se mise održati u Brseču s početkom u 9 sati, u Mošćenicama s početkom u 11 sati te u Mošćeničkoj Dragi, s početkom u 17 sati.

Sljedećeg dana, na blagdan Sv. Stjepana u Mošćenicama će se održati božićni koncert s početkom u 19 sati u crkvi Sv. Andrije Apostola. Nastupit će Dječji zbor draške Črešnjice iz PŠ Eugena Kumičića, Crkveni zbor Sv. Jurja iz Brseča, VS Mareta iz Mošćeničke Drage, VS Umole iz Pićna, Coffee Shop Acoustic te Trio da Capo iz Mošćeničke Drage.

Više sa portala poduckun.net ...