Vijećnici usvojili izmjenu Odluke o kriterijima za ostvarivanje prava na sufinanciranje troškova programa predškolskog odgoja

Autor: Tara Tomić 12.04.2024

Ilustracija - arhiva

Pozivamo sve roditelje da izvrše prijavu u upisnom roku

Opatija - Na jučerašnjoj sjednici Gradskoga vijeća Grada Opatije usvojena je Izmjena Odluke o kriterijima za ostvarivanje prava na sufinanciranje troškova programa predškolskog odgoja i obrazovanja u ustanovama drugih osnivača te u obrtima registriranim za čuvanje djece.

Obzirom da su u Dječjem vrtiću Opatija u tijeku upisi u pedagošku 2024./2025. godinu, skrećemo pozornost roditeljima na odredbe usvojene Odluke.

Sufinanciranje troškova programa predškolskog odgoja i obrazovanja u ustanovama drugih osnivača te u obrtima registriranim za čuvanje djece za sljedeću pedagošku godinu moći će ostvariti samo oni koji su u propisanom upisnom roku podnijeli prijavu, ali im dijete zbog nedostatka kapaciteta nije primljeno u Dječji vrtić Opatija.

S ciljem da se primarno popune kapaciteti Dječjeg vrtića Opatija, pozivamo sve roditelje da izvrše prijavu u upisnom roku (zaključno s danom 17. travnja 2024. godine).

Više sa portala poduckun.net ...