Oprost zakasnine te akcija besplatnog upisa i obnove članstva u povodu Dana Gradske knjižnice i čitaonice “Viktor Car Emin” Opatija

Autor: Nikola Cvjetović 28.09.2023

Akcije će se provoditi od 30. rujna do 7. listopada.

Opatija - Povodom obilježavanja Dana Gradske knjižnice i čitaonice “Viktor Car Emin” Opatija, 30. rujna, Gradska knjižnica Opatija i njeni ogranci, Knjižnice Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga provoditi će akciju oprosta zakasnine te akciju besplatnog upisa i obnove članstva.

Akcije će se provoditi od 30. rujna do 7. listopada.

Osim toga, uz Dan knjižnice, u opatijskoj je knjižnici postavljena izložba radova opatijskog umjetnika Denisa Smajlovića. Riječ je o grafitima na platnu i oslikanoj keramici.

Denis Smajlović (Denone) umjetnik iz Opatije rođen u Rijeci 1980. godine, koji osim crtanja grafita, oslikava platna, keramiku i drvo motivima karakterističnim za primorski kraj. Dvadesetak godina se aktivno bavio i glazbom pod imenom Denno Carvaglio, a iza sebe ima dva albuma i nekoliko mixtapeova.

Izložba će se moći razgledati sve do 15. studenog.

Pozivamo sve korisnike da iskoriste ove pogodnosti, posjete knjižnicu, razgledaju izložbu, a sve one zaboravne da vrate knjige, obnove svoje članstvo i tako otvore mogućnost za posudbu novih knjiga i ostale knjižnične građe.

Više sa portala poduckun.net ...