Ove subote u Ičićima - Karneval humanitarni turnir u odbojci na pijesku, snage će odmjeriti poznate javne osobe iz našeg kraja

Autor: Nikola Cvjetović 31.05.2022

Ekipe koje se natječu su "Gradski oci" (u sastavu gradonačelnika / načelnika našeg kraja), "Vruće plahte" (HR Radio Rijeka), "MIKići" (estradne zvijezde MIK-a), "Atlete" (sportske legende i djelatnici sporta u Opatiji) i još atraktivnih maškaranih ekipa iz našeg kraja!

Opatija – Posebna ljetna maškarana sezona u Opatiji započet će s prvim humanitarnim turnirom u odbojci na pijesku u Ičićima, u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija te Udruge osoba s invaliditetom Opatija. Manifestacija je sportsko-zabavnog karaktera, osmišljena da bude jednako zanimljiva natjecateljima i publici, a bogat program su na svojim stranicama najbolje opisali sami organizatori:

- Jeste li imali priliku gledati svog gradonačelnika ili pjevače klapa u ulozi igrača odbojke na pijesku? Ako niste, ovo je fantastična prilika! U ljetnu sezonu ulazimo u neobičnoj, veseloj i humanitarnoj atmosferi - uz glasno navijanje i sportski duh! Sigurni smo da će poznata maškarana lica napraviti odličnu atmosferu, sve s ciljem da zajedno pomognemo onima kojima je to najpotrebnije! Na našoj popularnoj odbojkaškoj plaži u Ičićima, održat će se prvi humanitarni turnir u odbojci na pijesku. Nastupit će maškarane ekipe popularnih medijskih ličnosti iz našeg kraja, kako bi privukli što više ljudi na sam događaj, a time i što više donacija za Udrugu osoba s invaliditetom grada Opatije.

Ekipe koje se natječu su "Gradski oci" (u sastavu gradonačelnika / načelnika našeg kraja), "Vruće plahte" (HR Radio Rijeka), "MIKići" (estradne zvijezde MIK-a), "Atlete" (sportske legende i djelatnici sporta u Opatiji) i još atraktivnih maškaranih ekipa iz našeg kraja!

Ekshibicijski mečevi uz karnevalsku muziku, popraćeni glazbenim nastupima lokalnih klapa i DJ-a, recept su za sportski maškarani provod humanitarnog karaktera koji će zabaviti sve generacije! Klapa Hreljin i Klapa Kastav izvedbe će imati tijekom natjecanja, u pauzama između utakmica, dok će Duško Jeličić Dule s grupom Bonaca svojim stihovima popularnih pjesama zapjevati nakon natjecanja, s početkom u 20 sati.

Mislimo da sport ovakvim događanjima može sudjelovati u poboljšanju rada Udruge koja ima jako važnu ulogu u našem kraju. Naši invalidi zaslužuju još bolje uvjete na putu prema kvalitetnijem i suvremenijem životu. Osigurajmo im još bolju mogućnost da budu dio zajednice te se što više osamostale u svojem životnom razvoju. Za to su potrebna ulaganja, stoga ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže i sudjeluju u humanitarnoj akciji. Pridruži se turniru i podrži svoje favorite, zabavi se i pritom učini dobro djelo! Uplatiti se može iznos po vlastitoj želji putem IBAN-a, QR koda, Keks Pay aplikacije ili fizički, na samom događaju.

Osim maškaranih mečeva i glazbenog programa, uz same terene uživaj u ponudi hladnih pića koje osigurava Caffe bar Eugenian. Dođi na neobičan spoj sporta i zabave uz popularne ličnosti gdje ćemo napraviti veliki doprinos za našu Udrugu osoba s invaliditetom grada Opatije, a time i cijelu zajednicu. Sa stilom otvori odgođenu sezonu karnevala! Obuci svoju masku i dođi na odbojku u Ičiće! Svi su dobrodošli i ulaz je besplatan.“

Program:
16:00 - Okupljanje na plaži u Ičićima
17:00 - Početak prve utakmice
KLAPA HRELJN i KLAPA KASTAV
DJ Super Saiyan
20:00 - DUŠKO JELIČIĆ DULE & BONACA

Više sa portala poduckun.net ...