Počeli radovi III. faze u Zvonimirovoj ulici – nova organizacija prometa

Autor: Sanja Tumara 21.05.2024

Foto: arhiva

Radovi će se izvoditi u dva južna prometna traka, dok će se promet odvijati obostrano u dva sjeverna prometna traka. Najavljeni završetak radova je 1. 7. 2024. U tom periodu bit će zatvoren južni izlaz iz ZTC-a.

Rijeka - U utorak, 21. svibnja, u Zvonimirovoj ulici započeli su radovi na izgradnji transportnih kanalizacijskih kolektora i rekonstrukciji vodovoda III. faze projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“.

Radovi će se izvoditi u dva južna prometna traka, dok će se promet odvijati obostrano u dva sjeverna prometna traka. Najavljeni završetak radova je 1. 7. 2024. U tom periodu bit će zatvoren južni izlaz iz ZTC-a pa se svi sudionici u prometu mole za razumijevanje i suradnju.

Riječ je o radovima u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, komponenta A, podsustav A.2. TRANSPORTNI KOLEKTORI: PODRUČJE “ZAMET” (kolektor “Z1”) PODRUČJE “KANTRIDA” (kolektor “K1”), CRPNA STANICA “CS DRAŽIČKA” I CRPNA STANICA “CS KANTRIDA”.

Izvođač radova na izgradnji transportnih kanalizacijskih kolektora i rekonstrukciji vodovoda je GODINA gradbeništvo in druge storitve d.o.o.

Više sa portala poduckun.net ...