Poduzetnički duh u zdravstvu - svjetski poznati stručnjaci na Poduzetničkim ćakulama

Autor: Marina Pauletić 30.09.2023

Foto: ilustracija/arhiva

Radi ograničenog broja mjesta, potrebna je najava.

Opatija - Grad Opatija i poduzetnički inkubator HUBBAZIA najavljuju Poduzetničke ćakule u crvenoj dvorani Vile Antonio, Nazorova 2 u srijedu, 4. listopada s početkom u 18.30 sati naziva „Poduzetnički duh u zdravstvu“ koje će okupiti vrhunske poduzetnike zdravstvenog sektora u našem kraju.

Jamčimo dinamičan i zanimljiv razgovor koji će pod moderatorskom palicom izvrsne Vedrane Lisice Pavlović voditi:

- Ivo Usmiani, mag. pharm., Jadran – galenski laboratorij d.d.,
- Maša Smokrović, dipl. iur., Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju „Helena Smokrović“ i Hrvatska udruga poslodavaca Rijeka,
- prof.dr.sc. Boris Nemec, dr.med., Specijalna bolnica za ortopediju „Dr. Nemec“,
- Mario Zambelli, dr.med., Poliklinika „Zambelli“.

Ove su Poduzetničke ćakule zamišljene kao mjesto na kojem će publika dobiti savjete, iskustva i motivaciju za upuštanje u poduzetničke vode od predstavnika profesije koja u značajnoj većini pripada javnom sektoru.

Zbog čega Ivo Usmiani smatra da su naše ljudske sposobnosti neograničene? Zašto Maša Smokrović poduzetništvo vidi i zabavnim, ali i pozivom u kojem jest važno slušati suradnike? Kako je Mario Zambelli povezao poduzetništvo sa znanjem, upornošću i strašću? Te, konačno koja je tajna uspjeha Borisa Nemeca? Ovi svjetski poznati stručnjaci i poduzetnici s publikom će podijeliti svoja znanja, iskustva i strasti. Poslušati ćemo poduzetničke priče i avanture koje su ih čekale na putu do uspjeha. Panelisti će pokušati odgovoriti i na pitanja koje su prilike za poduzetnike u zdravstvu, ima li mjesta za inovacije, što zdravstvo može ponuditi poduzetnicima – a što poduzetnici mogu ponuditi zdravstvu i sl.

Ulaz je besplatan i otvoren za zainteresiranu javnost, ali je broj mjesta ograničen. Mole se zainteresirani sudionici da se najave na mail hubbazia@opatija.hr.

Cilj Poduzetničkih ćakula je zainteresiranoj javnosti približiti temu poduzetništva, umrežiti i potaknuti na zbližavanje postojeće i nove poduzetnike te izgraditi kvalitetan poduzetnički eko-sustav koji Opatiju trajno pozicionira u red najboljih.

Više sa portala poduckun.net ...