Posljednje nordijsko hodanje u ovoj godini sutra u Opatiji

Autor: Marina Pauletić 16.12.2022

Ciklus šetnji nastavit će se u ožujku 2023. godine.

Opatija – Posljednje nordijsko hodanje u ovoj godini održat će se sutra, 17. prosinca s početkom u 10 sati ispred Ville Angioline. Podsjetimo, TZ grada Opatije u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ svake godine svim posjetiteljima poklanja ciklus šetnji. Projekt traje od 17. rujna do 17. prosinca te će se nastaviti u ožujku 2023. godine.

Sutrašnja će se šetnja odviti na šetalištu Carmen Sylva. Krenut će se u Opatiji (ispred Ville Angiolina) te nastaviti sljedećim redom: Lungomare - Slatina - park Margarita - izvor Vrutki - šetalište Carmen Sylve - Pobri - Kosićevo - sportska dvorana Marino Cvetković - Lipovica - Lungomare - Villa Angiolina.

Trajanje šetnje je oko dva i pol sata, radi se o srednje teškoj stazi dugoj 7 km. Osigurani su štapovi za nordijsko hodanje za 40 osoba, a posjetitelje će stručno voditi KŠR Gorovo.

U slučaju loše vremenske prognoze organizator zadržava pravo promjene rute sukladno vremenskim uvjetima. Eventualne izmjene će biti objavljene na web stranici TZG Opatija.

Napomene

Svi sudionici moraju biti adekvatno obučeni u sportsku odjeću i tenisice. Preporuka je da sudionici sa sobom ponesu 1,5 litru vode i kapu. Svi sudionici hodaju na vlastitu odgovornost.

Više sa portala poduckun.net ...