[FOTO/VIDEO] Održane testne vožnje BMW motora u Ičićima

Autor: Marin Aničić 23.05.2022

bmw road show icici 2022

BMW Tomić je sve organizirao s ciljem da svojim klijentima priušti testiranje najnovijih modela.

Ičići - ACI marina je ove subote bila polazišna točka BMW Motorrad Road Show-a. Riječ je o promotivnim vožnjama BMW motorima. Sedamnaest ljubimaca na dva kotača čekalo je zaljubljenike da se provozaju do Mošćeničke Drage i natrag. BMW Tomić je sve organizirao s ciljem da svojim klijentima priušti testiranje najnovijih modela, između ostalog i drugu generaciju električnog skutera CE 04.

Zvijezde dana, modeli za koje je vladao najveći interes, bili su BMW CE 04, prvi električni motor, BMW R 1250 GS Adventure, BMW R nineT, BMW R18 i BMW F 850 ​​GS. Najtraženiji za testne vožnje bili su BMW R 1250 GS Adventure, BMW CE 04, S 1000 R i mnogi drugi. BMW motorkotači stvoreni su za najudaljenija odredišta, neprohodne rute i sve uvjete. Svaki vozač će s vožnjom BMW motorkotača u sebi probuditi avanturistički duh, dok će dodatna udobnost i sigurnost prilikom svakog putovanja pružiti maksimalni užitak.

bmw road show icici 2022-70359

R 1250 GS je kralj touring endura. Stvoren za neprohodne rute, nepovoljne uvjete i najudaljenija odredišta. Zbog toga smo dodatno optimizirali visoki standard prikladnosti i udobnosti putovanja. Od sustava pomoći vozaču, tehnologije osvjetljenja i naprednih načina vožnje do USB utičnice, R 1250 GS Adventure nudi vam sve što je potrebno za istraživanje nepoznatih mjesta. A zahvaljujući snažnom bokser motoru s BMW ShiftCamom, s lakoćom možete doći do bilo kojeg odredišta.

bmw road show icici 2022-15396

BMW CE 04 pionir urbane mobilnosti, potpuno električni motor i zvijezda u gradu. Najnovija tehnologija i najbolje baterije uvode nas u novu eru gradske mobilnosti. Razgovarali smo i s nekima koji su se provozali ovim električnim vozilom pa pogledajte prve dojmove.

VIDEO

Testne vožnje BMW motora u Ičićima