[U OKU KAMERE] Na lovranskom nogometnom igralištu izgrađena tribina

Autor: Nikola Cvjetović 29.10.2023

- Osigurali smo sve zahtjeve što su pred nas postavljeni sukladno pravilniku za nastup u ovom ligaškom rangu. Sada više nema zapreki za igranje u 4. NL NS Rijeka, rekao je Franjo Gregov, predsjednik HNK Lovran.

Lovran – Igralište Lokva u Lovranu dobilo je tribinu. Tako će odsad lovranska publika, koja prati HNK Lovran koji nastupa u 4. NL NS Rijeka, utakmice moći pratiti sjedeći u dijelu nove lovranske sportske infrastrukture koja raspolaže s 80 mjesta. Troškove materijala za ovu investiciju osigurala je Općina Lovran, a veliki prilog ostvarenju ove investicije dala je tvrtka Zgodić iz Lignja, koja je izvela radove, odnosno poklonila klubu donaciju u vidu svog rada.

- Osigurali smo sve zahtjeve što su pred nas postavljeni sukladno pravilniku za nastup u ovom ligaškom rangu. Sada više nema zapreki za igranje u 4. NL NS Rijeka. Veseli nas što ćemo uskoro ponovno moći koristiti svlačionice i ostale klupske prostorije koje su potpuno obnovljene prilikom ulaganja u lovranski Društveni dom u čijem se jednom dijelu nalaze i naši prostori. Građevinski radovi su završeni, a sada još samo prostor treba opremiti, rekao je Franjo Gregov, predsjednik HNK Lovran.

Više sa portala poduckun.net ...