UREĐENJE SLATINE PONOVO U FOKUSU Nagradni fond iznosi 380 tisuća kuna, prvonagrađenom radu pripasti će 152 tisuće kuna

Autor: Nikola Cvjetović 22.03.2022

Jedna od predstavljenih studija koju su prije 10 godina izglasali gradski vijećnici

U Povjerenstvo Gradskog vijeća imenovani su Serđo Capelleti, Ana Šturm Martinić, Vana Rodin, Vera Aničić i Ivan Vidaković.

Opatija - Tijekom proteklog desetljeća uređenje Slatine nekoliko puta je bilo na dnevnom redu gradskog vijeća. Gradski vijećnici u proteklih desetak godina izglasali su nekoliko različitih programskih studija te idejnih projekata uređenja kupališta i Pančere, a da se 'užanca ne zatare' i jučer je bilo glasanje za projekt 'Natječaj Slatina', ali se usvajao prijedlog zaključka o imenovanju članova Ocjenjivačkog suda, Povjerenstva Gradskog vijeća i nagradnog fonda za arhitektonsko-urbanistički natječaj za uređenje Trga Vladimir Gortan, plaže Slatina s Pančerom i lučicom – Natječaj Slatina.

Za članove Ocjenjivačkog suda izabrani su arhitekti Bojan Bilić, Iva Ćuzela Bilać, Lea Pelivan, Saša Randić, Damir Krajnik, Biserka Bilušić Dumbović, Siniša Zdjelar, a zamjenici članova Davor Šprajc i Gorana Stipeč Brlić. U Povjerenstvo Gradskog vijeća imenovani su Serđo Capelleti, Ana Šturm Martinić, Vana Rodin, Vera Aničić i Ivan Vidaković. Nagradni fond iznosi 380 tisuća kuna, od čega će prvonagrađenom radu pripasti 152 tisuće kuna.

Više sa portala poduckun.net ...