Uz Dan Općine Lovran lovranskim udrugama uručeni ključevi ureda u novom Društvenom domu

Autor: Nikola Cvjetović 24.04.2024

Foto Općina Lovran

Danas su svoj ključ preuzeli Plesni art laboratorij, Jedriličarski klub Istra, Boćarski klub Lovran, KUD Lovor, Udruga hrvatskih branitelja domovinskog rata Lovran, Katedra čakavskog sabora Lovran, Planinarsko društvo Knezgrad, Lovačko društvo Kobac 1960, Udruga antifašističkih boraca i antifašista Liburnije i Zajednica sportskih udruga.

Lovran - U prostorijama novog Društvenog doma u Lovranu, danas su predstavnicima lovranskih udruga uručeni ključevi prostorija u kojima će nastaviti svoje djelovanje. Tako su brojne lovranske udruge koje dugi niz godina čekaju svoju novu adresu upravo na Dan Općine Lovran dobile nove prostore za nastavak rada. Time je svrha projekta rekonstrukcije brownfield lokacije u zgradu javne društveno kulturne namjene u kojoj će se omogućiti razvoj djelovanja civilnog društva na području Lovrana, ispunjena. Danas su svoj ključ preuzeli Plesni art laboratorij, Jedriličarski klub Istra, Boćarski klub Lovran, KUD Lovor, Udruga hrvatskih branitelja domovinskog rata Lovran, Katedra čakavskog sabora Lovran, Planinarsko društvo Knezgrad, Lovačko društvo Kobac 1960, Udruga antifašističkih boraca i antifašista Liburnije i Zajednica sportskih udruga.

U multifunkcionalnoj prostoriji koja ostaje na raspolaganju Općini Lovran naći će se mjesta za brojna događanja za koja interes iskažu mještani Lovrana, tako da doista možemo reći da se novi Dom s razlogom zove „društveni“ i da u njemu započinje novi društveni život Lovrana.

Više sa portala poduckun.net ...