Večer stand up-a i iluzije: Jedan od najpoznatijih hrvatskih komičara stiže u Opatiju

Autor: Portal Poduckun 28.11.2023

Foto: arhiva

Liburnia Hotels & Villas pozivaju na večer ispunjenu smijehom zabavom i čarolijom u elegantnom ambijentu hotela Ambasador.

Opatija – Ove se subote, 2. prosinca, u hotelu Ambasador u Opatiji održava večer stand up-a i iluzije, koja donosi uzbudljiv spoj vrhunskog stand up nastupa jednog od najpoznatijih hrvatskih komičara Gorana Vugrinca te fascinantnih mađioničarskih trikova Luke Vidovića.

Goran Vugrinec, član LAJNAP ekipe, koja uključuje istaknuta imena poput Vlatka Štampara, Aleksandra Curač-Šarića, Tomislava Kozačinskog Koze i Saše Turkovića, pružit će vam nezaboravno iskustvo smijeha. Sa više od 800 nastupa u svojoj karijeri, Vugrinec je osvojio publiku diljem Hrvatske, regije te čak i u internacionalnim destinacijama poput Londona, Cape Towna, Barcelone i Budimpešte. Njegovo iskustvo obuhvaća i televizijske nastupe, uključujući RTL-ov „Klub Smijeha“, „Total Wipeout“ te „Standupexpress“ na Comedy Centralu Extra.

Uz stand-up komediju, na pozornici će se pojaviti i mađioničar Luka Vidović čija fascinantna priča o usponu od studiranja glume do nastupa u Monte Carlu pred princom Albertom II od Monaka svjedoči o njegovom izuzetnom umijeću i profesionalizmu.

Ne propustite priliku biti dio ove čarobne večeri! Ulaznice su dostupne na LINKU.

Doživite večer ispunjenu smijehom, zabavom i čarolijom u srcu Opatije!

Više sa portala poduckun.net ...