Večera za 5! - riječkoj ekipi bitna je samo dobra atmosfera, a među natjecateljima je i Monika iz Jurdana

Autor: Portal Poduckun 10.03.2024

Ovotjedna utrka za nagradu od tisuću eura, ali i vrijedni poklon bon, počinje kod poduzetnice Nane Spadoni, koja dolazi iz Rijeke. U goste joj stižu komisionar Dominik Pleša, ekonomistica Monika Šuput, student i DJ Leon Barić te pravnica Renata Matić.

Rijeka - Novi tjedan 'Večere za 5' vodi gledatelje na Kvarner. Ovotjedna utrka za nagradu od tisuću eura, ali i vrijedni poklon bon, počinje kod poduzetnice Nane Spadoni, koja dolazi iz Rijeke. U goste joj stižu komisionar Dominik Pleša, ekonomistica Monika Šuput, student i DJ Leon Barić te pravnica Renata Matić, donosi RTL.hr.

Nana Spadoni (33), Rijeka

Poduzetnica Nana u 'Večeru za 5' prijavila se iz znatiželje i ljubavi prema kuhanju. Komunikativna je, znatiželjna i uporna te ima niz interesa među kojima ističe glumu i ples na štangi. Obožava mediteransku kuhinju, a najviše jede povrće. Nani je na večeri presudna dobra atmosfera.

Dominik Pleša (29), Rijeka

Komisionar Dominik u 'Večeru za 5' se prijavio zbog novog iskustva i upoznavanja ljudi. Obožava nogomet, a slobodno vrijeme provodi uz omiljene mu serije. Najčešće spravlja meso, voli domaću kuhinju i iznimno je organiziran. I njemu je, baš kao i Nani, na večeri najbitnija dobra atmosfera.

Monika Šuput (33), Jurdani

Diplomirana ekonomistica Monika dolazi iz Jurdana, obožava kuhati i čitati te se bavi i fitnessom. Voli putovati, isprobavati novu i neobičnu hranu, a među njezinim interesima našla se i astrologija.

Leon Barić (24), Rijeka

Studenti i DJ voli kuhat za ekipu, veseo je i pozitivan te jako društven. Osim što ekipi voli skuhati nešto ukusno, pušta im i glazbu. Najčešće kuha tikvice - i to na sve načine, a omiljeno jelo su mu baš one, uz neizostavnu pizzu. Uz studij, ovaj mladić se bavi glazbom te radi kao dostavljač.

Renata Matić (49), Rijeka

Pravnica Renata u 'Večeru za 5' prijavila se zbog novog iskustva i iz znatiželje. Vesela je osoba, rodom iz Makedonije te je majka dvoje djece. U slobodno vrijeme ide u šetnju, prevodi s makedonskog te voli otići na izlete i putovanja.

Izvor: RTL

Više sa portala poduckun.net ...