[VIDEO] Privremeno parkiralište na lokaciji budućeg hotela od sutra u funkciji

Autor: Nikola Cvjetović 20.06.2022

- Nakon izgradnje hotela u sklopu hotelskog kompleksa bit će na raspolaganju i garaža u javnoj upotrebi koju će moći koristiti građani i kupači na plaži Ičići, kazao je predstavnik investitora Denis Šikljan.

Ičići - Od sutra 21. lipnja pa sve do 15. rujna ove godine bit će otvoreno privremeno parkiralište na lokaciji budućeg hotela koje će moći primiti 150 do 200 automobila po cijeni od 7 kuna na sat. Parkiralište će raditi od 0-24.

- Namjera nam je izaći u susret građanima tijekom ovog ljeta. Posebno zahvaljujem predstavniku investitora na izuzetnoj susretljivosti. Tvrtka Opatija 21 je u rekordnom roku organizirala parking i uvela nužnu infrastrukturu, kazao je gradonačelnik Fernando Kirigin te istaknuo kako je ovo rješenje za ovo ljeto, a iduće će se godine pronaći neko drugo rješenje za parkiranje.

Predstavnik investitora Denis Šikljan, ispred tvrtke DDG Group koja vodi projekt izgradnje hotela kazao je kako se rješenje za parkirnu situaciju samo nametnulo u suradnji s gradonačelnikom. Nakon izgradnje hotela u sklopu hotelskog kompleksa bit će na raspolaganju i garaža u javnoj upotrebi koju će moći koristiti građani i kupači na plaži Ičići.

- Plato je osiguran i ograđen, stavljen pod naplatu koja će se obavljati na postavljenom automatu na kojem će korisnici dobiti fiskalni račun. Prostor nadziru dvije kamere, jer nam je sigurnost najvažnija, a naši djelatnici tako mogu reagirati na vrijeme u slučaju bilo kakvog problema, naglasio je Igor Štok, direktor tvrtke Opatija 21 d.o.o.

Za kraj dodajmo da je ulaz i izlaz za vozila na lokaciji privremenog kružnog toka, a korisnike parkinga pozivamo da zbog svoje sigurnosti u prometu za izlaz s parkinga koriste poziciju kod marketa Konzum koja ih izravno vodi na plažu.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...