[VIDEO/FOTO] HORECA Adria: Sajam opreme za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i kuće za odmor okupio rekordan broj izlagača

Autor: Marin Aničić 20.10.2022

horeca_sajam_opatija_2022__1_

Što smo sve zabilježili u opatijskoj sportskoj dvorani pogledajte u našem prilogu.

horeca_sajam_opatija_2022__4_

Opatija – U Sportskoj dvorani Marino Cvetković otvoren je sajam opreme za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i kuće za odmor, HORECA Adria. Na trodnevnom događanju skupio se nikad veći broj izlagača koji predstavljaju novitete u svim domenama hotelijerstva i ugostiteljstva.

horeca_sajam_opatija_2022__6_

Od 100 izlagača s više od 350 vodećih brendova, izdvojili smo nekoliko interesantnih proizvoda na tržištu kao što su uređaj za tretiranje ostataka od pripreme i konzumacije hrane koji od tih ostataka radi supstrat, a supstrat može služiti kao dodatak zemlji, premijerno je predstavljen i Speed – X, prva brza pećnica koja se sama pere, može pripremati više različitih jela odjednom i ubrzava pripremu u profesionalnim kuhinjama za 50%, tu su i razni roštilji od posebnih materijala.

horeca_sajam_opatija_2022__3_

Osim profesionalne hotelske i ugostiteljske opreme, na sajmu se može pronaći i sitan inventar te potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju poslovanja u turizmu.

Radno vrijeme sajma, kojeg organizira časopis Turizam Info, je u četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a u subotu od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet.

Što smo sve zabilježili pogledajte u našem prilogu.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...