[VIDEO/FOTO] Održan prijem za višestruke darivatelje krvi - Roberto Žigulić superrekorder sa 150 darivanja

Autor: Nikola Cvjetović 08.11.2023

Što smo sve zabilježili i kako je protekla svečanost pogledajte u priloženo video prilogu.

Opatija - Dodjelom jubilarnih priznanja Hrvatskog Crvenog križa višestrukim darivateljima krvi, obilježen je Dan dobrovoljnih darivatelja krvi u Opatiji. U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Opatija, u Kulturnom domu Zora održana je svečanost u sklopu koje je nagrađeno čak devet darivatelja s područja Liburnije, uz prigodni program, domjenak i druženje. Darivateljima je nagrade uručila zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić.

Nagrade za 50 darivanja, dobili su Ferenčak Ivan, Koprivnjak Marijan, Lipić Ivo, Mikinac Josip, Radoš Željko, Sverić Dalibor i Tomc Florijan. Za 75 darivanja nagrađen je Racar Josip, dok je superrekorder Žigulić Roberto nagrađen za čak 150 darivanja, a čestitke su mu uz Đukić uputili i načelnik Lovrana Bojan Simonič te zamjenik matuljskog općinskog načelnika Eduard Baćić.

U prigodnom obraćanju okupljenima se obratila ravnateljica GDCK_a Opatija, Đana Pahor, koja je istaknula nesebični odaziv naših sugrađana kada su akcije darivanja, kao i zahvale svim uključenima u realizaciju akcija, a posebna je zahvala upućena Sofiji Mikjel voditeljici aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi.

Svečanost su svojim nastupima uveličali Ema i Sandi na harmonici i gitari te pjevač David Danijel.

Što smo sve zabilježili i kako je protekla svečanost pogledajte u priloženo video prilogu.

VIDEO

Održan prijem za višestruke darivatelje krvi - Roberto Žigulić superrekorder sa 150 darivanja

Više sa portala poduckun.net ...