"Zeleni Matulji" zbog loše vremenske prognoze odgođeni za 9. travanj

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 06.04.2022

"Nažalost, nakon prelijepih sunčanih dana, dolazi period kiše koja će biti odlična za naše vrtove, no, ne i za održavanje sajma", stoji u objavi organizatora.

Matulji - Prva subota u mjesecu travnju rezervirana je za “Zelene Matulje”, proljetnu manifestaciju koja će ove godine doživjeti svoje treće izdanje. Nažalost, zbog nepovoljnih vremenskih prilika, organizatori su je morali odgoditi.

“Bližimo se travnju, a to je i vrijeme redovnog termina održavanja 3. "Zelenih Matulja" - prve subote u svakom mjesecu. Nažalost, nakon prelijepih sunčanih dana, dolazi period kiše koja će biti odlična za naše vrtove, no, ne i za održavanje sajma. Obavještavamo vas zato da će se 3. “Zeleni Matulji” zbog lose vremenske prognoze održati tjedan dana kasnije – u subotu 9. travnja od 9 do 14 sati na našoj lokaciji u centru Matulja, parku ispred crkve i zgrade Općine Matulji, uz glavnu prometnicu. Molimo sve Vas za strpljenje, a želimo Vas izvjestiti, da će osim odlične ponude 25 sudionika, u suradnji sa Tranzicijskom inicijativom Rijeka, biti organizirana i razmjena sjemena , o detaljima slijede naknadne obavijesti”, stoji u objavi koju potpisuju "Zeleni Matulji".

Više sa portala poduckun.net ...