Mještani Mošćeničke Drage obilježit će svoj dan - Marinina će trajati cijeli tjedan, manifestaciju otvara Neno Belan

Autor: Nikola Cvjetović 12.07.2023

Bogat program Marinine održavat će se od 15. do 23. srpnja.

Mošćenička Draga - Dan Općine Mošćenićka Draga - Marinina obilježit će se nizom događanja od 15. do 23. srpnja. Program će započeti u subotu (15. srpnja) u 21 sat koncertom Nene Belana i Fiumensa na rivi u Mošćeničkoj Dragi. U ponedjeljak (17. srpnja, 20 sati) na terasi hotela "Mediteran" je na rasporedu podjela nagrada za naj okućnicu i balkon. Dan kasnije od 21 sat slijedi nastup benda "Sunset Acoustic" u Mošćenicama. U srijedu (19. srpnja, 21 sat) na trgu u centru mjesta nastupi će klapa "Baladur". Tradicionalna utakmica Stari i Mladi na igralištu Slatina biti će 21. srpnja u 18 sati, a istog dana od 21 sat na rivi se održava Jerry Ricks Blues festival.

U subotu (22. srpnja) od 9 sati ujutro održat će se na igralištu BK "Draga" Međužupanijski boćarski turnir, dan će biti nastavljen u 18 sati u Brseču Teatrinom pod zvjezdama, a završen u večernjim satima nastupom grupe Kantridersi u Mošćenicama.

U nedjelju (23. srpnja, 19h) održat će se sveta misa u Crkvi sv. Marine, a od 21 sat na rasporedu je koncert Beatles Revival By Adriatic Tour 2023.

Više sa portala poduckun.net ...