Žmergov lokalni info-centar za mlade gostuje na FMTU s panelom mladih „zelenih“ poduzetnika

Autor: Marina Pauletić 09.12.2023

Foto: arhiva

Na panelu će svoja svjedočanstva podijeliti inspirativni govornici koji, iako mladi, grade vrlo uspješne poduzetničke priče temeljene na održivosti.

Opatija – „Fermaj i (odgovorno) delaj“ neslužbeni je naziv panela mladih „zelenih“ poduzetnika s Liburnije koji će se održati u Centru za karijere i stručnu praksu studenata na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i to u ponedjeljak, 11. prosinca s početkom u 9.30 sati.

Na poziv Žmergovog lokalnog info-centra za mlade - ŽLICA, na njemu će svoja svjedočanstva podijeliti inspirativni govornici koji, iako mladi, grade vrlo uspješne poduzetničke priče temeljene na održivosti.

Jedan od njih je Davor Čiković, mastermind iza brenda Pero, linije proizvoda za čišćenje i higijenu koji su od Matulja pronašli svoj put do polica poznatih lanaca trgovina diljem Hrvatske.

S njim dolazi i njegova sumještanka Barbara Sveško koja je nakon otkaza u jednoj javnoj tvrtki, nezadovoljna iskustvom otvorila svoj obrt za uređenje i održavanje krajolika i time postala sama svoja šefica.

„Studenti i svi zainteresirani, pozvani ste na druženje s mladim poduzetnicima kojima je održivo poslovanje važan segment karijere i poslovnih poduhvata i profesionalnih avantura. Dođite se motivirati i inspirirati svjedočanstvima ovih hrabrih, mladih poduzetnika!“, pozivaju organizatori.

Panel organizira Udruga Žmergo u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u okviru projekta Žmergov lokalni info-centar za mlade koji se realizira uz financijsku podršku Grada Opatije i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Više sa portala poduckun.net ...