[FOTO/VIDEO] Marina Mavrinac Matulja lovranska sportašica godine, HNK Lovran najbolja ekipa, a Ivica Škec trener

Autor: Marin Aničić 24.12.2022

Za zaslužnog sportskog djelatnika priznanje je posthumno dobio Damir Brus.

Lovran - U kinu Sloboda održana je dodjela nagrada za najuspješnije sportaše Općine Lovran. Kako ni od jedne udruge nije pristigao prijedlog za sportaša godine izabrana je samo sportašica i to je Marina Mavrinac Matulja, dvostruka svjetska prvakinja u sportskom ribolovu koja je ove godine kao članica hrvatske reprezentacije osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu u sportskom ribolovu u Tunisu.

Marina Mavrinac Matulja

Među najmlađima priznanje za perspektivnu sportašicu je dobila Karla Šebetić iz JK Istre, posebno priznanje za postignute rezultate juniori do 12 godina dobio je Ivan Rogović iz Tenis kluba Rukavac, Andro Dorić iz Judo kluba Rijeka , Thomas Šepić iz BK Lovrana i Juraj Lencović iz JK Istre.

Posthumno priznanje dobio je Damir Brus

Posebno priznanje za postignute rezultate u klasi seniorke pripalo je Gali Zukić koja je osvojila niz zapaženih rezultata u badmintonu. Posebno priznanje za zapažene rezultate pripalo je i Mirku Bjelanu koji se odlaskom u mirovinu posvetio planinarenju i postigao zapažene rezultate osvojivši niz vrhova u Europi i popevši se na Kilimandžaro.

Kao voditelj trener priznanje je dobio Amir Beganović iz BK Lignja i Anton Bučević iz BK Lovrana. Posebno priznanje za postignute rezultate seniorske momčadi pripalo je BK Liganj i seniorskoj ekipi JK Istra. Priznanje za 50 godina aktivnog rada pripalo je Boćarskom klubu Lovran. Za zaslužnog sportskog djelatnika priznanje je posthumno dobio Damir Brus.

Najbolji dvojac seniora proglašeni su Tin i Val Matulja članovi JK Istra u kategoriji Flying Dutchman, najuspješnija juniorska ekipa je ekipa BK-a Lovran. Najbolja momčad u 2022. u kategoriji juniori do 16 godina su Patrik Uhač, Mihael Andrejević i Antonio Blažić iz ŠRD-a Zubatac.

Titulu za najbolju seniorsku momčad osvojila je ekipa HNK Lovran, najbolji trener Ivica Škec iz ŠRD Zubataca Lovran. Najbolja sportašica do 12 godina je Emili Uhač, ŠRD Zubatac Lovran. Najbolji mladi sportaš do 16 godina je Patrik Uhač , najbolji mladi sportaš do 17 godina je Val Matulja , najbolji mladi sportaš do 19 godina Mistral Matulja, a najbolji mladi sportaš do 21 godinu Tonko Pavičević.

VIDEO

Marina Mavrinac Matulja lovranska sportašica godine, HNK Lovran najbolja ekipa, a Ivica Škec trener

Više sa portala poduckun.net ...