Premijera filma o Ugostiteljskoj školi @ Villa Angiolina

milenijska_sm…cilj projekta bio je izraditi zanimljiv promotivni materijal koji će u školu privući nove učenike željne znanja i tako ojačati deficitarna zanimanja poput kuhara i konobara…
…za Ugostiteljsku školu u Opatiji, Primorsko goransku županiju i sam Grad Opatiju bit će to događaj od izuzetne važnosti – Damjan Miletić…

Opatija – Film ”Ugostiteljstvo i turizam – izvrstan odabir”, koji donosi kadrove iz svakodnevnog života opatijske Ugostiteljske škole, svoju će premijeru doživjeti u srijedu, 6. travnja u Villi Angiolini, s početkom u 11 sati.
– Za Ugostiteljsku školu u Opatiji, Primorsko goransku županiju i sam Grad Opatiju bit će to događaj od izuzetne važnosti, a samom predtavljanju nazočit će brojni uzvanici, kao i predstavnici državnih, županijskih i drugih institucija. Za tu prigodu naši učenici uz stručno vodstvo nastavnika za sve drage goste i uzvanike pripremaju svoja zanimljiva kulinarska i slastičarska iznenađenja. Očekujemo Vas s radošću, kazao je ravnatelj Ugostiteljske škole Damjan Miletić.
Film koji o Ugostiteljskoj školi snima Robi Kalčić, već je privukao pažnju medija kada je prije dva mjeseca ispred Ville Angioline snimljena milenijska fotografija s 300 učenika, koja je poslužila kao završni kadar filma. Inače, film predstavlja svakodnevni rad u školi, ali i njenu povijest i javne akcije na kojima sudjeluju njeni učenici i profesori, a u njemu će se pojaviti i poznati Opatijci poput Dražena Turine Šajete, te bivši đaci Silvano Martinčić Salpa i Dario Staraj iz Koktelsa.
Cilj projekta bio je izraditi zanimljiv promotivni materijal koji će u školu privući nove učenike željne znanja i tako ojačati deficitarna zanimanja poput kuhara i konobara.

Liburnija.net: Milenijska fotografija učenika Ugostiteljske škole @ Opatija

Liburnija.net: Milenijska fotografija učenika Ugostiteljske škole @ Opatija


Davor Žic / Liburnija.net
Foto: David Kurti
Vezane vijesti:
FOTO: Izložba likovne radionice Grad DND Opatija
FOTO: Nenad Posavac @ Ugostiteljska škola
FOTO: Predavanje o konjaku @ Ugostiteljska škola
Milenijska fotografija učenika Ugostiteljske škole
Novosti iz Ugostiteljske škole
FOTO: Donacija Ugostiteljskoj školi
Dani hrvatskog kulinarstva @ Opatija
FOTO: Jaslice @ Ugostiteljska škola Opatija
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!