[FOTO/VIDEO] Na vološćanskim tirabarkama održan ‘Post Mandrać’ Claudia Franka

Autor: Nikola Cvjetović 28.08.2022

claudio_frank_postmandrac_2022_koncert_aukcija__5_

Ugodna atmosfera, mnoštvo publike, zanimljivi motivi te odlične glazbene izvedbe obilježile su ovogodišnji ‘Post Mandrać’...

Volosko – Tradicionalno okupljanje zaljubljenika u umjetnost i glazbu, u organizaciji Claudia Franka, akademskog slikara te počasnog predsjednika ‘Mandraća’, održano je u subotu uvečer, kao svojevrsna spona između malog i velikog Mandraća.

Ugodna atmosfera, mnoštvo publike, zanimljivi motivi te odlične glazbene izvedbe obilježile su ovogodišnji ‘Post Mandrać’ na vološćanskim tirabarkama.

Aukciju slika i koncert na kojem je nastupila Frankova kćer, Esperanza Frank na violini te kolegica Natalija Maričeva (klavir), upotpunila je tombola na kojoj je Claudio poklonio sliku.

claudio_frank_postmandrac_2022_koncert_aukcija__7_

Manifestacija Mandrać 2022. / Mandracchio 2022 nastavlja se danas, u nedjelju, 28. kolovoza, kada na vološćansku slikarsku scenu stupaju (odrasli) profesionalni umjetnici, umjetnici amateri i ostali kreativni autori, koji se ovdje natječu u dvije kategorije – općoj kategoriji „Mandrać 2022.“ i „Ex Tempore“. Prijave za obje kategorije primaju se od 9 do 12 sati na pultu organizatora. Ručak za prijavljene tradicionalno je organiziran u restoranu Mili. U 13 sati prijavljeni u kategoriji „Ex Tempore“ na prostoru lukobrana izlažu svoje gotove radove, nastale na licu mjestu, žiriju na procjenu. U 19 sati slijedi program proglašenja najboljih i dodjela vrijednih nagrada, nakon kojeg će, oko 20 sati, okupljene zabaviti Kristina Radovčić Kiki, kantautorica i članica dua The Blondes u pratnji vrhunskog gitarista Marija Šimunkovića. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, sutrašnji program „Mandraća 2022.“ održat će se u dvorani Doma Liburnija (Andrije Štangera 48, Volosko).

VIDEO

Na vološćanskim tirabarkama održan ‘Post Mandrać’ Claudia Franka

Više sa portala poduckun.net ...