Advent u Liburnia Hotels & Villas

Autor: Marina Pauletić 25.11.2022

Iskusite, okusite i doživite Advent u Opatiji u svim njegovim oblicima.

Opatija - Blagdanski ukrasi, lampice i neodoljivi mirisi stvaraju savršenu kulisu za nezaboravne blagdanske trenutke, a poseban program za vrijeme trajanja Adventa u Opatiji pripremaju Liburnia Hotels & Villas gdje će se održati prava zimska čarolija.

Najatraktivniji program očekuje goste u kavani Café Imperial. Nemojte propustiti priliku uživati u posebno osmišljenom Adventskom doručku, a obavezno probajte blagdanske koktele i aromatizirane tople čokolade. U Café Imperialu bit će postavljene adventske kućice s prigodnom ponudom hrane i pića. Izdvajamo nekoliko vrsta burgera (beef burger, tuna burger, Leberkäse burger), trganu svinjetinu i coleslaw salatu i neizostavne kobasice u pecivu, domaće fritule i vafle s preljevima te tople adventske napitke.

Organiziran je i bogat glazbeni program, a cijela obitelj moći će uživati u adventskom izdanju poznatih „Obiteljskih jutara u Imperialu“ koja se održavaju svaku subotu i nedjelju od 10 do 13 sati. Za to vrijeme djecu će zabavljati animatori i maskota Liri, a cijela obitelj moći će uživati uz kavu i domaće kolače.

Izvrsna ponuda pripremljena je i u kavani Café Strauss hotela Palace Bellevue gdje će goste dočekati posebno osmišljeni adventski specijaliteti poput Leberkäse burgera, Trdelnika (Chimney cake) i „Tete sarme“, a u ponudi će biti i kuhano vino, kuhani whiskey i gin. Tijekom cijeloga Adventa u kavani Strauss pripremaju se glazbeni programi, a organiziran je i doček Nove godine uz nastup DJ-a.

Active Healthy Hotel Istra, u skladu sa svojim konceptom, nudi niz zdravih zalogaja kao što su zobena kaša s jabukom i cimetom, oslić u škartocu, ramen juha s heljdinim rezancima, špecle sa sirom, prženim lukom i pancetom te popularni carski drobljenac s pireom od jabuke. Zanimljivost je i adventski smoothie kalendar koji svaki dan gostima otkriva nove okuse.

Prigodne slatke i slane delicije očekuju i sve goste hotela Ambasador, a poseban adventski kutak bit će pripremljen i u fine dining restoranu Cubo. Božićne slastice pripremaju i slastičari hotela Excelsior u Lovranu te Marina u Mošćeničkoj Dragi, a u njihovim barovima se također mogu kušati prigodna topla adventska pića.

Za one koji se tijekom Adventa opuštanje odluče potražiti u wellness centrima tu je i posebno osmišljen Spa & Wellness program u hotelima Ambasador i Palace Bellevue.

I za kraj najvažnija informacija – ne propustite fotografiranje uz posebno osmišljene i ručno izrađene instagram cornere na terasama kavana Café Imperial i Café Strauss, predivnom božićnom ambijentu stubišta u hotelu Palace Bellevue, poznatim saonicama Djeda Mraza ispred hotela Ambasador te ledenoj bajci u hotelu Istra.

Više sa portala poduckun.net ...