Kazališna predstava za djecu Plačko ove nedjelje u Gervaisu

Autor: Ivana Grabar 03.02.2022

PLACKO

Predstava je namijenjena djeci od 3 godine naviše i traje 45 minuta.

Opatija - Ove nedjelje, 6. veljače s početkom u 11 sati u opatijskom centru Gervais održat će se kazališna predstava za djecu „Plačko“ u izvedbi Kazališta Mala scena iz Zagreba. Predstava djeci progovara o suzama, emocijama i potiče razvoj emocionalne inteligencije, a sigurno će biti jednako inspirativna, poučna i zabavna i za roditelje.

Dječak Plačko koristi suze kao supermoć – i kad treba i kad ne treba. Jednog dana odlučuje vratiti svoje ime te kreće na nezaboravnu i uzbudljivu avanturu tijekom koje će upoznati profesoricu Suzić, stručnjakinju za plakanje, Krokodila koji će ga naučiti sve o krokodilskim suzama, Mudrog Luka koji kuha varivo s osjećajima te Oblaka koji će ga naučiti o onim najtežim, ali i najvažnijim suzama – suzama tužaljkama.

Predstava je namijenjena djeci od 3 godine naviše i traje 45 minuta.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna. „Obiteljski popust“ od 30 kuna po ulaznici moguće je ostvariti kupovinom 3 i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija. Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, te online u sustavu Mojekarte.hr. Na dan predstave, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je od 10 sati.

Za prisustvovanje programu potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite ili negativan nalaz brzog antigenskog testa (napravljen od strane medicinskog osoblja i ne stariji od 48h) ili PCR testa (ne stariji od 72h).