Palete „na katove“: Što se to događa na terasi hotela Kvarner?

Autor: Marina Pauletić 23.05.2023

U Opatiji uskoro počinje festival s najviše promila u Hrvatskoj.

Opatija – Prolazeći Lungomarem brojnim su šetači primijetili palete poslagane „na katove“ na terasi jednog od najstarijih hotela u Opatiji, onoj hotela Kvarner. Ne, nije riječ o radovima ili o snimanju filma već o pripremama za najveći festival koktela u Hrvatskoj - Imperial Spirits Festivala! Festival će se održati u petak, 26. i subotu, 27. svibnja upravo u hotelu Kvarner, a organiziraju ga Liburnia Hotels & Villas.

Pripreme su, kao što vidimo u punom jeku te će svoje signature koktele predstaviti više od 20 poznatih brandova. Koktel majstori i miksolozi iz Hrvatske i regije predstavit će aktualne trendove iz industrije te posjetiteljima ponuditi jedinstveno barsko iskustvo najnovijih i najboljih žestokih pića. Vrhunski chefovi će u gastro zoni za posjetitelje pripremati lokalne i internacionalne specijalitete, a sve prati i bogati zabavni i glazbeni program koji uključuje DJ i live izvođače. Zadnji dan festivala u klubu Gervais održat će se i afterparty na kojem će nastupiti jedan je od vodećih hrvatskih DJ-a s internacionalnom karijerom, Joe2Shinne.

Ulaznice za festival je moguće kupiti u obliku dnevne ili festivalske ulaznice, a koju je uključeno neograničeno kušanje koktela i ulaz na afterparty. Također, ponuđeni su i paketi sa smještajem u vrhunskim Liburnia Hotels & Villas objektima za one koji žele uživati u Festivali cijeli vikend.

Više informacija o ulaznicama, programu te ponudi smještaja može se pronaći na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Više sa portala poduckun.net ...