Radnici tortom iznenadili najdugovječnijeg direktora: Mrak proslavio 'punoljetnost' na čelu Komunalca

Autor: Nikola Cvjetović 23.12.2023

Mrak je postao direktor u vrijeme kada su čelne funkcije u liburnijskim gradovima i općinama obnašali Amir Muzur, Emil Gržin, Anton Rudan i Bruno Frlan...

Jurdani – Ervino Mrak, najdugovječniji direktor Komunalca, danas je dočekao „punoljetnost“ na ovoj funkciji, a tim povodom radnici su ga iznenadili organiziravši malu svečanost na kojoj su mu se zahvalili na dosadašnjem vodstvu uz prigodnu tortu i birane riječi kojima su govorili o njegovom 18 godina dugom mandatu.

- Pred osamnaest let baš na današnji dan, točno na sedan jutro san postal direktor Komunalca. Vreme je proletelo brzo, znači punoljetni direktor sam. Od 1. siječnja 2024. godine prihaja nan novi direktor, Alan Sanković, bivši načelnik Općine Lovran, a ja ću ostati savjetnik na 2 sata u Komunalcu i na 6 sati direktor u Liburnijskim vodama. Za dva, dva i pol leta idem u penziju i vrijeme je da se snage obnove. Želin van za blagdane puno sreće i zdravlja, da imate puno uspjeha, vele plaće i da ostanemo svi zajedno skupa s Liburnijskim vodama, rekao je direktor Mrak.

Na čelu prvo Komunalca, a zatim i Liburnijskih voda koje su nastale izdvajanjem vodnog poslovanja, Mrak je postao u vrijeme kada su čelne funkcije u liburnijskim gradovima i općinama obnašali Amir Muzur, Emil Gržin, Anton Rudan i Bruno Frlan, a nakon toga surađivao je i s brojnim njihovim nasljednicima. Jedan od njih, Alan Sanković, naslijedit će ga na čelnoj funkciji u Komunalcu, dok će Mrak u istoj firmi ostati raditi kao savjetnik Uprave te nastaviti voditi Liburnijske vode kao direktor.

Više sa portala poduckun.net ...