Predstavnici Kvarnera natječu se u MasterChefu

Autor: Marina Pauletić 15.09.2023

Izvor: MasterChef Dnevnik Nove TV

Antonia Mikac i Marko Brusač natječu se u MasterChefu.

Rijeka/Kastav – Započela je nova sezona kulinarske emisije MasterChef, a večeras se prikazuje posljednja bootcamp emisija u kojoj natjecatelji moraju osvojiti bijelu pregaču kako bi nastavili natjecanje u showu te ušli u top 24 kandidata. Među njima nalaze se i jedna Riječanka te jedan Kastavac koji se u „grad na brege“ doselio iz Slavonije.

Antonia Mikac ima 44 godine te je samohrana majka troje djece. Završila je za građevinskog tehničara, ali radi u vrtiću. U slobodno vrijeme pleše folklor. Osim toga, ima puno hobija – vodi tečaj kukičanja, preko zadruge ima Popravljaonicu uspomena u sklopu koje priprema fritule na raznim događanjima. Velika joj je želja jednog dana otvoriti nešto zajedno s djecom, da im u nasljeđe ostavi uhodani posao. Kad ju je sin prijavio u show prvo su se posvađali, ali joj je on rekao da mora početi cijeniti i poštivati sebe.

Marko Brusač ima 33 godine, a iz slavonskog Belišća doselio se u Kastav. Odmah po završetku studija u Zagrebu dobio je posao u Centru za autizam i tako došao u Rijeku gdje je završio drugi studij za fizioterapeuta. Život je posvetio autističnoj djeci i djeci s poteškoćama u razvoju. Svoju je suprugu upoznao u Centru za autizam, gdje zajedno rade, a upravo ga je ona prijavila u MasterChef. Imaju petogodišnju kćer, a za obitelj najčešće kuha Marko. Oduvijek ga je zanimalo kuhanje, prema čemu i dalje gaji ljubav i strast.

Izvor: MasterChef Dnevnik Nove TV

Više sa portala poduckun.net ...