U sklopu turneje "Mali krug velikih ljudi" 6. svibnja u Centar Gervais dolazi Massimo

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 05.04.2022

Nakon gotovo dvije godine, koliko je prošlo od njegovog posljednjeg nastupa na Ljetnoj pozornici, u Opatiju se vraća Massimo koji će sa svojim fantastičnim bendom 6. svibnja nastupiti u sklopu turneje “Mali krug velikih ljudi”.

Opatija - Ovoga proljeća u opatijski centar Gervais stiže prava glazbena poslastica. Nakon gotovo dvije godine, koliko je prošlo od njegovog posljednjeg nastupa na Ljetnoj pozornici, u Opatiju se vraća Massimo koji će sa svojim fantastičnim bendom 6. svibnja nastupiti u sklopu turneje “Mali krug velikih ljudi”. Riječ je o nazivu Porinom nagrađene Massimove pjesme, a koja će uz brojne druge hitove poput “Iz jednog pogleda”, “Suze nam stale na put”, “Zar više nema nas”i “Sjaj u tami”, biti izvedena u jednom potpuno drugom ruhu uz pomoć Massimovog fantastičnog pratećeg benda.

Cijena ulaznice: 120 kuna

Ulaznice je moguće kupiti online na www.entrio.hr , u New Soundu Matulji, u Rijeci u Dallas Music shopu i u Ghetaldus optikama u Rijeci i Opatiji.

Ulaz na koncert bit će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči COVID potvrda, liječnička potvrda o preboljenju ili potvrda o negativnom testiranju na COVID, ne starija od 48 sati.

Koncerti su sufinancirani putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Više sa portala poduckun.net ...