96. izdanje "Zelenog Kastva" u ponedjeljak na Fortici

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 12.03.2022

Ponuda će biti u "proljetnom duhu" - biti će proljetnih cvjetnica za okućnice, kao i zumbula, tulipana i kala u vazama, ali i sadnica kamelija predivnih boja.

Kastav - Ovog ponedjeljka kastavska Fortica će od 15:00 do 18:30 sati ugostiti još jedan "Zeleni Kastav", točnije njegovo 96. izdanje.

Ponuda će biti u "proljetnom duhu" - biti će proljetnih cvjetnica za okućnice, kao i zumbula, tulipana i kala u vazama, ali i sadnica kamelija predivnih boja koje će donijeti Udruga ljubitelja kamelija iz Opatije.

Osim cvijeća, u ponudi će biti blitve, špinata, rige, matovilca, salate, kupusa, mlade kapulice, povrtnih prerađevina, ajvara, pinđura, marmelada, čajeva, sirupa, matičnog soka aronije, jabuka i jabučnog soka, prirodne kozmetike, meda i mednih delicija, te sireva i suhomesnatih prerađevina.

Na "Zelenom Kastvu" biti će i mladi s teškoćama iz DIP-a Rijeka sa svojim recikliranim rukotvorinama, svakako ih posjetite i "udomite" neki od njihovih proizvoda.

Isto tako, nastavlja se i projekt "Donirajte, mi recikliramo". Na INFO Zeleni Kastav posjetitelji mogu donijeti stare odjevne predmete od trapera, a mogu i razgledati prekrasne reciklirane torbe, te ih kupiti po principu predložene donacije.

Više sa portala poduckun.net ...